Välkommen till Romme Stugby

 

 

Romme stugby ligger 9 minuter från Romme Alpin. Det ligger naturskönt med utsikt över sjön och har Ulvshyttan bruks ruiner precis bredvid. Alla våra stugor och hus har egna kök, wc, dusch, tv mm. Allt för att ni ska kunna trivas hos oss. Vi har även en fin samlingslokal där barn stora som små finner stora lekytor. Där finns TV spel, Wifi, lego, bollar och mycket mer.

Boka stuga

Vi har stugor i alla storlekar. 4+2 bäddar, 6+2 bäddar, 8 bäddar och 12 bäddars stugor. Många av våra stugor har nyrenoverade kök. 

No booking form ID has been specified.
Please go to 'Settings -> Sirvoy Booking Engine' in WordPress.

Bilder från några stugor, samlingslokal & lekrum

Ring eller maila oss om de dagar ni vill boka in hos oss så återkommer vi till er samma dag med en bokningsbekräftelse.

Mail: rommestugby@gmail.com
Telefon: 073 252 09 50

Bankgiro: 5405-6767
Godkänd för F-skatt

Välkommen till en annorlunda vinter! Världen är fortsatt i en pågående kris och ändå åker folk på semester. Det kan tyckas konstigt, men det tycker inte vi. Vi vet hur viktigt vila, naturupplevelser och aktiviteter är för både den fysiska och den mentala hälsan. Kanske är det just nu viktigare än någonsin. Det kommer inte bli en vinter som alla andra, men det kommer vara en viktig vinter där vi som representanter för besöksnäringen har ett stort ansvar för att våra gäster ska få njuta av ledighet under trygga former. Samtidigt gör vår personal, sjukvården och hela lokalsamhället en viktig och stor insats när vi tar emot våra gäster. Vi bygger alla vidare på vad vi lärt oss under vår och sommar och säkrar kontinuerligt och samordnat en trygg vistelse för både gäster och medarbetare. När vi nu välkomnar vinterns gäster till fjällen och medarbetare tillbaka till sina arbetsplatser så är vår vädjan: Låt oss tillsammans ta oss an denna vinter med försiktighet och solidaritet som ledord. Försiktighet, där vi alla är måna om varandras säkerhet, trygghet samtidigt och där vi värnar om vårdens resurser runt om i landet. Där vi gör våra val – i det stora och i det lilla – med försiktighetsprincipen som utgångspunkt och inte utsätter andra för fara i onödan. Solidaritet, där vi alla och envar respekterar varandras beslut och ser till varandras behov. Där vi tar hand om varandra och ser till att vi alla får en bra vinter, oavsett om man semestrar, tävlar, tränar eller arbetar i fjällen. Välkomna till Romme stugby!
Föregående
Nästa